Craft Teamwear

Kaikille pelaajille. Kaikkiin urheilulajeihin. Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin. Yhdessä urheiluseurojen kanssa viemme joukkuehengen ja yhteistyön aivan uudelle tasolle.

Luo yhtenäinen ilme.

Olemme jo vuosien ajan tehneet yhteistyötä maailman parhaiden yksilöurheilijoiden kanssa. Nyt laajennamme toimintaamme uudelle alueelle: joukkueurheiluun. Next Generation Teamwear -mallistomme tarjoaa laadukkaita joukkuevaatteita sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Mallisto pitää sisällään teknisiä vaatteita, jotka optimoivat suorituskykyä ja vahvistavat joukkuehenkeä.


Värejä joka lähtöön.

Kaikilla joukkueilla on omat tunnusvärinsä. Näiden erilaisten väritarpeiden täyttämiseksi valikoimassamme on monta erilaista värivaihtoehtoa. Mallisto sisältää puhtaita, klassisia värejä, jotka sopivat useimpien urheiluseurojen ilmeeseen.

Treenaa kovaa. Joka säässä.

Next Generation Teamwear -vaatteiden avulla voit kantaa joukkueesi värejä ja vahvistaa joukkuehenkeä 365 päivänä vuodessa. Mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistoon kuuluu useita lämpimiä takkeja, jotka ovat omiaan lämmittelyyn, edustustilaisuuksiin tai vaihtopenkillä istuville pelaajille ja valmentajille. Saatavana on myös sadetakkeja kosteassa säässä treenaamiseen. Craftin muu mallisto, josta löytyy esimerkiksi alusasuja ja asusteita, on tietenkin myös saatavilla.

Tuotteita myyvät valtakunnallisesti hyvin varustellut urheilukaupat sekä paikalliset yritys- ja seuratuotteita myyvät jälleenmyyjät.

Jalkapallo

Salibandy

Yleisurheilu

Käsipallo

Pesäpallo

Koripallo