Oy Trexet Finland AB

Oy Trexet Finland Ab on vuonna 1991 perustettu mainostekstiilien, lahjatavaroiden, urheiluvaatteiden, työvaatteiden ja kodin ja keittiön design - tuotteiden tukkukauppa.

Oy Trexet Finland Ab on vuonna 1991 perustettu tukkukauppa ja se kuuluu osana ruotsalaiseen pörssiyhtiöön New Wave Groupiin, joka toimii 30 maassa ympäri maailmaa.  Konsernin näkyvimpiä tekstiilibrändejä ovat mm. Clique, Craft, Cutter & Buck ja työvaatemerkki Projob. Laajaan tuotetarjontaan kuuluvat myös Sagaformin kodin ja keittiön design – tuotteet.

Mikäli yrityksemme toiminta ei ole Teille tuttua, niin muutama asia on hyvä tietää. Myymme vain jälleenmyyjille ja varastoimme osan tuotteistamme Suomessa, joka puolestaan takaa nopeat ja luotettavat toimitukset asiakkaillemme. Joustava tavarantoimittaja joustavine ostoehtoineen yhdessä suuren konsernin kanssa pystyy tarjoamaan jälleenmyyjillemme kaupallisesti merkittäviä lisäetuja sekä logistista hyötyä.


Nykyään on entistä tärkeämpää, että kaikki kantavat oman vastuunsa toimintansa globaaleista vaikutuksista. Käy tutustumassa miten olemme onnistuneet edistämään kestävää kehitystä ja mitä aiomme tehdä myös tulevaisuudessa - TÄÄLTÄ