OUR BRANDS

Clique

Clique tuotemerkki tunnetaan laajasta vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallistosta joka sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknillisiin tuotteisiin.
Tuotemerkki osataan yhdistää perinteisesti moneen urheilumuotoon niin yksilö- kuin joukkueurheilussakin.
Yhteistyökumppaneitamme ajansaatossa ovat olleet mm. Suomen Olympiakomitea, Jääkiekon SM-liiga, sekä useat eri seurat ja lajiliitot.
Clique tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille. Tutustu tarkemmin valikoimaan ”kuvasto” – välilehdellä.

New Wave

New Wave mallistosta löydät ylellisemmät yritysvaatteet niin naisille kuin miehillekin. 
Laatuun ja suunnitteluun on panostettu, niin materiaalivalinnoissa, kuin pienimmissä yksityiskohdissakin. New Wave -mallisto on tasapainoinen yhdistelmä ajan ilmiöitä ja klassisen jatkuvuuden perinteitä.

Cutter & Buck

Cutter & Buck Inc. perustettiin vuonna 1989 Seattlessa, Washingtonissa. Yhtiö valmistaa premium-laatuisia urheilu- ja ulkoiluvaatteita, joissa on erottuvia yksityiskohtia, taidokasta käsityötä ja hienoimpia kankaita. Yhtiö vaalii alueellista perintöään Pacific Northwestin henkeä ilmentävällä brändi-identiteetillään ja luo huippulaadukkaita teknisiä urheiluvaatteita yli 20 vuoden perinteitä kunnioittaen. Tuotteita myydään golfkaupoissa ja -keskuksissa, erikoisliikkeissä, yritysmyynnissä sekä verkkokaupassa. Cutter & Buck on saanut arvostetun Quality Certification Alliance (QCA) -tunnustuksen. Yhtiö on lisäksi NFL®:n fanituotteiden ja vapaa-ajanvaatteiden virallinen lisenssinhaltija sekä Amerikan PGA:n yhteistyökumppani.

Projob

Projob työvaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja käyttä­jäystävällisiä. Niiden suunnittelussa lähtökohdaksi on otettu hyvän ergonomian sekä viihtyvyyden varmistaminen. 
Tuotteiden toimivuus ulkonäköä unohtamatta on meille tärkeää. Tuotteem­me sekä tuntuvat hyviltä, että näyttävät hyviltä.
www.projob.se

Sagaform

Sagaform edustaa parhaimmillaan iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, jotka haluat myös itsellesi. Monipuolinen Sagaform –valikoima sisältää useita tuoteperheitä, joita voit yhdistää helposti näyttäviksi kokonaisuuksiksi tai käyttää ihan yksittäisinä tuotteina. Tuotemerkkiä löytyy tällä hetkellä ympäri maailmaa yli 30 eri maasta aina Japanista Yhdysvaltoihin asti.
Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille. Tuotevalikoima kasvaa joka vuosi useilla loistavilla uutuuksilla joiden muotoiluista vastaavat useat Ruotsin tämän hetken eturivin muotoilijat.
Sagaform on hyvä valinta arkipäiväiseen käyttöön tai viikonloppujen kohokohtiin. Sopivia tuotteita löytyy niin vaativalle kokille keittiöön kuin aurinkoiselle piknikreissullekin. Sagaformin käytännöllisillä design – tuotteilla ilahdutat lahjansaajan varmasti!
www.sagaform.fi

Kosta Boda

Kosta Boda kulttuuri on syntynyt perinteisestä ruotsalaisesta taidekäsityöstä. 
Taitavat smoolantilaiset taiteilijat ja käsityöläiset ovat tehneet lasituotteita ja taide-esineitä jo vuodesta 1742 alkaen.
Vaikka Kosta Bodan historialliset siteet säilyvät vahvoina, se kuuluu innovatiivisen, modernin muotoilun merkittävimpiin puolestapuhujiin.
Nykyään Kosta Boda on yksi maailman johtavista lasimerkeistä. Kosta Bodan lasi on tunnettu taiteellisuudestaan, väreistään ja ainutlaatuisesta muotokielestään.
Kosta Bodan taidelasivalikoimassa on maljakoita, vateja, kynttilänjalkoja sekä uniikkeja lasiesineitä.
www.kostaboda.com

Orrefors

Orrefors kristalli- ja lasituotteet ovat pohjoismaista huip­pumuotoilua. 
Perinteiset Orrefors tuotteet ovat 1898 luvulta. Hienostuneet, ajattomat sekä klassiset kristallituotteet ovat arvostettuja lahjoja sekä keräilyesineitä.
Orrefors ja Kostaboda vastaavat myös monien kuuluisien palkintojen ja tunnustusten suunnittelusta kuten esim. kansainvälisen Eurovision laulukilpailun palkinnosta.
www.orrefors.com

SEA Glasbruk

SEA Glasbrurk tuotteissa yhdistyy ruotsalainen design ja käytännöllisyys. Valikoimassa on ihastuttavia sisustuksellisia tuotteita lahjaksi. 
Värikkäät kulhot ja maljakot, elegantit kynttilälyhdyt, karahvit ja lasit piristävät raikkaalla valikoimallaan. 
www.seaglasbruk.se