Kansainväliset ohjelmat

Meille on erittäin tärkeää, että tuotteemme ovat valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja inhimillisissä olosuhteissa. New Wave Group on mukana useassa eri ympäristöä ja eettisyyttä vaalivassa kansainvälisessä ohjelmassa. Haluamme varmistaa että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Meidän asiakkaanamme olette mukana tukemassa tätä tärkeää työtä.

 

ACCORD ON FIRE AND BUILDING SAFETY IN BANGLADESH
Accord on sitova sopimus, jonka tarkoituksena on parantaa Bangladeshin tekstiilliteollisuuden rakennus- ja paloturvallisuutta. Accord tekee tarkastuksia, pitää palo-turvallisuuskoulutuksia sekä kunnostaa rakennuksia alueella.

 

amfori-logo-blue-01.png

AMFORI BSCI (BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE)
AMFORI BSCI on eurooppalaisten kauppaketjujen kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli, jonka tavoitteena on ns.riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkiyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa.

 

clean-shipping-index.png

CLEAN SHIPPING INDEX
Clean Shipping Indexin tavoitteena on saada laivayhtiöt käyttämään puhtaampia aluksia antamalla korkeat pisteet tehokkaimmille aluksille. Kuljetusten ostajat voivat käyttää Clean Shipping Indexiä laskeakseen ja minimoidakseen ekologisen jalanjälkensä.

 

images.png

TEXTILE EXCHANGE
Textile Exchange on ei-kaupallinen organisaatio, joka työskentelee tekstiiliteollisuuden vastuullisen laajenemisen sekä luomupuuvillan tuotannon puolesta.

 

download.jpg

ÖKO-TEX STANDARDI 100
on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. ÖKO-TEX-sertifiointi tarkoittaa, että tuotteen koko arvoketju on testattu puolueettomasti ja että tuotteet ovat turvallisia iholle. Merkintä auttaa ostopäätöksen tekemisessä, kun kuluttaja haluaa valita kestävästi tuotetun tekstiilin.